Τι άρεσε στο So little sleeping and so much reading τη βδομάδα που μας πέρασε

Τι άρεσε στο So little sleeping and so much reading τη βδομάδα που μας πέρασε
Από το Σεπτέμβρη μέχρι και την σήμερα, στη Facebook page του So little sleeping and so much reading, είχε εμφανιστεί μια παράξενη στήλη γεμάτη με links. Κάθε Δευτέρα, διαλέγαμε τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που συναντήσαμε στα ίντερνετς κατά τη διάρκεια της προηγούμενης βδομάδας και ΔΕΝ είχαν σχέση με τα βιβλία και την ανάγνωση και σας τα παρουσιάζαμε επιγραμματικά. Βίντεο, φωτογραφίες, άρθρα, παράξενα, αστεία ή ενημερωτικά, τι είδε, τι άκουσε και τι θα ήθελε να ψωνίσει το somuchreading.com, τα δεκάδες links που μοιράζαμε κάθε βδομάδα μάλλον φάνηκαν ενδιαφέροντα σε αρκετούς από εσάς.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τη στήλη ανοίγοντας τις παρακάτω 3 πιο φρέσκιες εκδόσεις της: 8 Δεκεμβρίου, 15 Δεκεμβρίου, 22 Δεκεμβρίου.

Τώρα η στήλη «Τι άρεσε στο So little sleeping and so much reading τη βδομάδα που μας πέρασε» αποκτά τη δική της ζωή και μετατρέπεται σε ένα ξεχωριστό spin-off του somuchreading.com. Θα φτάνει στο email σας [σχεδόν] κάθε Δευτέρα, με τη μορφή ενός newsletter. Ήδη το πρώτο ετοιμάζεται και θα αποσταλεί απόψε σε όσους εγγραφούν στην παρακάτω φόρμα. Είστε έτοιμοι να σας ξεναγήσουμε στα αγαπημένα μας αυτής της εβδομάδας;

Τι άρεσε στο So little sleeping and so much reading τη βδομάδα που μας πέρασε

γράψτε τη διεύθυνση email σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s