Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014: Η φάση των 4

Ξεκινήσαμε με 16. Συνεχίσαμε με 8. Έχουμε φτάσει στους 4. Το βραβείο της καρδιάς μας, αυτό που σε λίγες μέρες, με τις δικές σας ψήφους, θα στέψει τον πιο πρωτότυπο τίτλο βιβλίου ελληνικής λογοτεχνίας για το 2014, έχει φτάσει στο, θα λέγαμε, Final Four.

Η δεύτερη φάση της ψηφοφορίας είδε μεγάλα φαβορί να μένουν εκτός και άλλα να προχωρούν για 1 μόλις ψήφος. Πως ακριβώς φτάσαμε ως εδώ και τι συνέβη στο γύρο των 16 και στο γύρο των 8 θα διαβάσετε στο πρώτο και στο δεύτερο μας κείμενο. Τώρα έφτασε η στιγμή που κάθε προγνωστικό καταρρέει και η φάση των 4 θα προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις.
Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014: Η φάση των 4
Να θυμίσω τη διαδικασία: Η ψηφοφορία θα γίνει σε 4 φάσεις. Αν βλέπετε μπάσκετ θα καταλάβετε αμέσως το σύστημά μας. Αρχικά χωρίσαμε τους 16 τίτλους σε 8 ζευγάρια και σας καλέσαμε να ψηφίσετε τους νικητές των 8 ζευγαριών. Στη δεύτερη φάση σχηματίστηκαν 4 ζευγάρια και ψηφίσατε τους 4 νικητές. Τώρα έχουμε 2 ζευγάρια, από τα οποία θα προκύψουν οι τίτλοι που θα αναμετρηθούν στον τελικό. Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας, ο τίτλος που θα κερδίσει το Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014 του somuchreading.com. Δεν κρίνουμε περιεχόμενο βιβλίου, ούτε αν μας άρεσε ή όχι, κρίνουμε αποκλειστικά τον τίτλο του και το πόσο μοναδικός, πόσο περίεργος, πόσο ιδιαίτερος είναι.

ΕΣΕΙΣ κρίνετε το ζευγάρι του τελικού, ψηφίστε με την ψυχή σας, clear eyes, full hearts, can’t lose! Ας βρούμε τον πιο Πρωτότυπο Τίτλο Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας για το 2014 ανάμεσα στους 4 επικρατέστερους τίτλους! Ξεκινάμε!

Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014: Η φάση των 4[poll id=»23″]

Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014: Η φάση των 4[poll id=»24″]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s