Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014: Ο μεγάλος τελικός

Μια ολόκληρη χρονιά. Εκατοντάδες βιβλία ελληνικής λογοτεχνίας. Πάνω από 80 τίτλοι που θα μπορούσαν να διαγωνίζονται. 16 τίτλοι από τους οποίους ψηφίσατε ΕΣΕΙΣ και αναδείξατε, τελικά, τους 2 πιο πρωτότυπους τίτλους του 2014 που θα διαγωνιστούν τώρα για το βραβείο της καρδιάς μας και θα στεφθεί πανηγυρικά νικητής του 1ου Βραβείου Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας της ιστορίας.

Τα ημιτελικά κύλησαν ήρεμα και πια, με μεγάλα φαβορί να μένουν εκτός στην προηγούμενη φάση, κάθε τίτλος θα μπορούσε να επικρατήσει. 2 από αυτούς πήραν την πρόκριση και τώρα θα έχουν την τιμή και τη χαρά να διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό. Πως ακριβώς φτάσαμε ως εδώ και τι συνέβη στο γύρο των 16, στο γύρο των 8 και στο γύρο των 4 θα διαβάσετε στο πρώτο, στο δεύτερο και στο τρίτο μας κείμενο.
Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014: Ο μεγάλος τελικός
Να θυμίσω τη διαδικασία: Η ψηφοφορία έγινε σε 4 φάσεις. Αν βλέπετε μπάσκετ θα καταλάβετε αμέσως το σύστημά μας. Αρχικά χωρίσαμε τους 16 τίτλους σε 8 ζευγάρια και σας καλέσαμε να ψηφίσετε τους νικητές των 8 ζευγαριών. Στη δεύτερη φάση σχηματίστηκαν 4 ζευγάρια και ψηφίσατε τους 4 νικητές. Στην τρίτη φάση σχηματίστηκαν 2 ζευγάρια και ψηφίσατε τους 2 νικητές. Τώρα, στην τελευταία ψηφοφορία, θα επιλέξετε ανάμεσα στους 2 τίτλους τον αγαπημένο σας. Έτσι θα μείνει μόνο ένας, ο τίτλος που θα κερδίσει το Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014 του somuchreading.com. Δεν κρίνουμε περιεχόμενο βιβλίου, ούτε αν μας άρεσε ή όχι, κρίνουμε αποκλειστικά τον τίτλο του και το πόσο μοναδικός, πόσο περίεργος, πόσο ιδιαίτερος είναι.

ΕΣΕΙΣ αποφασίζετε ποιος θα πάρει σπίτι του το βαρύτιμο τρόπαιο, ψηφίστε όπως σας φωτίσει, may the force be with you! Ας βρούμε τον πιο Πρωτότυπο Τίτλο Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας για το 2014 ανάμεσα στους 2 επικρατέστερους τίτλους! Πάμε για τελευταία φορά φέτος!

Βραβείο Πρωτότυπου Τίτλου Βιβλίου Ελληνικής Λογοτεχνίας 2014: Ο μεγάλος τελικός[poll id=»25″]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s