Μια δημόσια βιβλιοθήκη για πουλιά

Μια δημόσια βιβλιοθήκη για πουλιά
Ας πούμε πως έχεις μια βιβλιοθηκονόμο που περνά τα καλοκαίρια της τρέχοντας ένα μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα ανάγνωσης και έναν ξυλουργό που αγαπάει τα πουλιά, τι θα πάρεις αν συνδιάσεις τα πράγματα που αγαπούν; Μια δημόσια βιβλιοθήκη για πουλιά, φυσικά.
Μια δημόσια βιβλιοθήκη για πουλιά
Η ιδέα της Rebecca και του Kevin προήλθε από το The Piip-Show, μια ταΐστρα πουλιών στη Νορβηγία που ήταν φτιαγμένη σαν μπαρ. Σκέφτηκαν πως φυσικά και τα πουλιά χρειάζονται ένα μπαρ αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζονται είναι βιβλία. Το σλόγκαν τους είναι «Δημόσια Βιβλιοθήκη του Belmont για πουλιά: τρέφοντας το μυαλό των πουλιών της Virginia».
Μια δημόσια βιβλιοθήκη για πουλιά
Τους πήρε καιρό να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους και κάθε κομμάτι της βιβλιοθήκης είναι φτιαγμένο από τους ίδιους εκτός από την πολυθρόνα που βρήκαν σε μια αγορά και βάψανε για να την τοποθετήσουν στο σκηνικό τους.
library-for-birds (4)
Η δημόσια βιβλιοθήκη για πουλιά άνοιξε στις 2 Μαΐου με ένα μπάνερ για τον εορτασμό των εγκαινίων και τη συμπλήρωση των καρτών βιβλιοθήκης από τα πουλιά. Η ταΐστρα βρίσκεται κοντά στο παράθυρο του γραφείου του Kevin και μια κάμερα τραβάει τη φωτογραφία κάθε «επισκέπτη» της βιβλιοθήκης κάθε φορά που κάποιο πουλί μπαίνει στην υποδοχή της. Υπάρχουν ακόμη και βίντεο των πουλιών που βρίσκουν το δρόμο τους για τη βιβλιοθήκη του Belmont και μπορείτε να δείτε όλο το υλικό στη Facebook page που έχει στηθεί από τους δημιουργούς. Μπορείτε να διαβάσετε μέχρι και για το ποια διαφορετικά είδη πουλιών την έχουν επισκεφτεί.
library-for-birds (5)

library-for-birds (6)

library-for-birds (7)

library-for-birds (8)

πηγή Book Riot

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.