Το Εξώφυλλο Που Σε Κρίνει

Το Εξώφυλλο Που Σε ΚρίνειΤο Εξώφυλλο Που Σε Κρίνει του καλλιτέχνη Thijs Biersteker είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πρότυπο για την ετήσια αναφορά του Art Directors Club της Ολλανδίας. Ο ετήσιος τόμος είναι γεμάτος με φανταστικές δημιουργικές δουλειές που έχουν κριθεί και βραβευτεί. Συνδυάζοντας την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα, ο Biersteker κατασκεύασε ένα εξώφυλλο βιβλίου που ξεκλειδώνει μόνο όταν το πλησιάζετε χωρίς να το κρίνετε.
Το Εξώφυλλο Που Σε ΚρίνειΟ ένθετος καθρέφτης που βρίσκεται στο εξώφυλλο είναι εξοπλισμένος με ένα σύστημα που αναγνωρίζει τις εκφράσεις του προσώπου και αυτό αποφασίζει αν θα ξεκλειδώσει ή όχι το βιβλίο με βάση τη δική σας έκφραση.
Το Εξώφυλλο Που Σε ΚρίνειΟ δημιουργός είπε για το Εξώφυλλο Που Σε Κρίνει:

Ο στόχος ήταν να δημιουργήσω ένα εξώφυλλο βιβλίου που να είναι ανθρώπινο και φτιαγμένο με προσιτή τεχνολογία. Όταν πλησιάσετε το βιβλίο, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου θα πιάσει την εικόνα σας και θα αρχίσει να σκανάρει για σημάδια «κρίσης». Αν είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι ή το πρόσωπό σας δείχνει μια έκφραση σκεπτικισμού, το βιβλίο θα μείνει κλειδωμένο. Αν όμως η έκφρασή σας είναι ουδέτερη [χωρίς να κρίνετε] το σύστημα θα στείλει ένα ηχητικό σήμα στη μητρική πλακέτα και το βιβλίο θα ξεκλειδώσει μόνο του.

Πολλές φορές ανησυχώ για το πως ο σκεπτικισμός μου και η κρίση μου μπαίνουν εμπόδιο στο να εκπλαγώ και η κρίση δε θα έπρεπε ποτέ να εμποδίζει τον έντονο ενθουσιασμό του να βιώνεις πράγματα για πρώτη φορά.

cover-that-judges-you (4)

cover-that-judges-you (5)

cover-that-judges-you (6)

cover-that-judges-you (7)

cover-that-judges-you (8)
πηγή if it’s hip, it’s here

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s