Ο φωτογραφικός διαγωνισμός #readingonthebeach επιστρέφει!

ΝΕΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Το 2013 σας βάλαμε να φωτογραφηθείτε στις παραλίες με το #somuchsummerreading. Το 2014 το ξανακάναμε με το #somuchmoresummerreading. Πέρυσι ξαναχτυπήσαμε με το #readingonthebeach [κι εδώ]! Φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, επανερχόμαστε στη μεγαλύτερη παράδοση του So little sleeping and so much reading με το #readingonthebeach 2016!
readingonthebeach-2Ναι, μας αρέσει να διαβάζουμε στη θάλασσα, να λιαζόμαστε, παρέα με το καφεδάκι μας και να ζούμε τις μοναδικές στιγμές που χαρίζει ένα βιβλίο, μετά από κάθε μας βουτιά. Κι αν στην πορεία βγάλουμε και καμιά φωτογραφία και κερδίσουμε και κανένα βιβλιαράκι, ε ακόμη καλύτερα.
readingonthebeach-3Κανόνες διαγωνισμού
Βγάλτε μια φωτογραφία στην οποία να φαίνονται όλα τα παρακάτω:
– παραλία [και γράψτε μας και ποια]
– πόδι/α [τα δικά σας ε]
– βιβλίο/α [κι αν το έχετε ανοιχτό, γράψτε μας και ποιο]
και στείλτε τη με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook από τις 27/6 μέχρι και τις 21/8

10 νικητές μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 23/8 θα κερδίσουν βιβλία των εκδόσεων Πατάκη
readingonthebeach-1Απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις:
– Δε μας ενδιαφέρει αν τα πόδια σου νομίζεις πως είναι άσχημα, στραβά, παχιά ή πράσινα με μωβ βούλες, δεν έχουμε διαγωνισμό ομορφιάς. Βe yourself and be proud.
– Μερικά δαχτυλάκια ή ένα ελάχιστο κομματάκι γόνατου δεν είναι πόδι, όπως και ένα κομματάκι ουρανού δεν είναι παραλία. Μην κρύβεσαι πίσω από το βιβλίο και φρόντισε να φαίνονται καθαρά και ολόκληρα όλα τα ζητούμενα του διαγωνισμού μας.
– Το So little sleeping and so much reading διατηρεί το δικαίωμα να κόψει μια συμμετοχή αν θεωρεί πως δε συμμορφώνεται με τους όρους του διαγωνισμού.
– Η φωτογραφία που θα βγάλεις θα είναι όπως θέλεις εσύ, όσο αστεία ή όσο δημιουργική θες. Αυτοσχεδίασε.
– Εκτός από παραλία μετράμε και τις λίμνες και τα ποτάμια ΜΟΝΟ εφόσον μπορείς να κάνεις μπάνιο. Φουσκωτές πισίνες όχι, λυπάμαι.
– Μπορείς να στείλεις πάνω από 1 φωτογραφία, μας διευκολύνεις έτσι να διαλέξουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο για να ανεβεί. Όμως η συμμετοχή είναι 1 για κάθε άτομο.
– Μόνο οι καλύτερες από τις φωτογραφίες θα ανεβούν στη σελίδα μας στο Facebook κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, χωρίς αυτό να επηρεάζει καθόλου τη συμμετοχή στην κλήρωση όσων δεν ανεβούν. Όσοι δε δείτε τις φωτογραφίες σας στο Facebook μέχρι τις 21/8, θα ανεβούν όλες μαζεμένες στις 23/8 εδώ στο somuchreading.com σε ξεχωριστό ποστ, όπως έγινε και πέρυσι.
– Δεν είναι απαραίτητο το βιβλίο με το οποίο θα φωτογραφηθείς να είναι όντως αυτό που διαβάζεις αυτόν τον καιρό αλλά θα ήταν πιο ενδιαφέρον να είναι.
– Όλες οι συμμετοχές της πρώτη έκδοσης ετούτου του διαγωνισμού που έγινε το καλοκαίρι του ’13 θα τις δεις εδώ, της δεύτερης έκδοσης που έγινε το καλοκαίρι του ’14 θα τις δεις εδώ και της τρίτης έκδοσης που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι θα τις δεις εδώ.
– Τα βιβλία από τις Εκδόσεις Πατάτη που θα κερδίσουν οι νικητές θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστά ποστ από τη σελίδα μας στο Facebook κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Έχε το νου σου.
readingonthebeach-4ΕΤΟΙΜΟΙ; ΦΥΓΑΜΕ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.