Ψηφίζουμε το βιβλίο Ιανουαρίου 2015

Ψηφίζουμε το βιβλίο Ιανουαρίου 2015

Το So Much Reading Club, το book club του So little sleeping and so much reading προχωράει ακάθεκτο προς τον 4ο μήνα του και ψάχνει, όπως πάντα, το επόμενο βιβλίο του. Μετά λοιπόν Το παράξενο βιβλιοπωλείο του κυρίου Πενάμπρα του Robin Sloan τον Οκτώβριο, την Τριλογία της Νέας Υόρκης του Paul Auster τον Νοέμβριο και τα Έθιμα Ταφής της Hannah Kent, τώρα ήρθε πάλι η σειρά ΟΛΩΝ ΣΑΣ να αποφασίσετε ποιο θα είναι το βιβλίο Ιανουαρίου 2015.

Επιλογή 1: Άνθρωπος στον Άρη του Andy Weir από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, μετάφραση Κώστας Χαρβάτης, 432 σελίδες, 2014
λινκς: εκδότης, biblionet, Goodreads, bookdepository

επιλογή 2: Η Μελαμψή Παρθένος του Λένου Χρηστίδη από τις Εκδόσεις Καστανιώτης, 400 σελίδες, 2014
λινκς: εκδότης, biblionet, Goodreads

επιλογή 3: Σφαγείο νούμερο πέντε του Kurt Vonnegut από τις Εκδόσεις Κέδρος, μετάφραση Φίλιππος Χρυσόπουλος, 232 σελίδες, 1969
λινκς: εκδότης, biblionet, Goodreads, bookdepository

[poll id=»4″]

Συχνές Ερωτήσεις
α) Μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 22/12. Έτσι, θα έχετε 2 βδομάδες για να αγοράσετε/παραγγείλετε το βιβλίο σας και να φτάσει έγκαιρα πριν ξεκινήσουμε να διαβάζουμε την επιλογή σας.
β) Δεν είναι απαραίτητο να διαβάσετε το βιβλίο στα ελληνικά, εσείς επιλέγετε τη γλώσσα και το φορμά στο οποίο θα διαβάσετε. Δανειστείτε το από τη βιβλιοθήκη, κατεβάστε το ebook, ζητήστε το από φίλους, αγοράστε το 4 φορές για σας και τους δικούς σας, ό,τι θέλετε.
γ) Μόλις τελειώνουμε το βιβλίο, θα λέμε τι γνώμη μας, συνολικά, με σπόιλερς και απ’ όλα. Όσο σύντομα ή εκτεταμένα θέλουμε. Που; Μα εδώ στο σάιτ βέβαια, σε ποστ που θα ανεβαίνει κάθε 1η του μήνα.
δ) Πριν κλείσει ο προηγούμενος μήνας και διαβάσουμε το βιβλίο του, θα ψηφίζουμε ήδη για το ποιο θα είναι το βιβλίο του επόμενου μήνα. Δηλαδή κάπου στα μέσα του Ιανουαρίου θα ψηφίζουμε το βιβλίο του Φεβρουαρίου και ούτω καθεξής.

7 thoughts on “Ψηφίζουμε το βιβλίο Ιανουαρίου 2015

  1. Εγώ θέλω Χρηστίδη που όλοι μου λένε τα καλύτερα για τα παλιότερα του, κ δεν έχω διαβάσει ποτέ

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.