Η συνάντηση του So little sleeping and so much reading στην Αθήνα!

Η συνάντηση του So little sleeping and so much reading στην Αθήνα!
Πριν λίγες μέρες το So little sleeping and so much reading οργάνωσε την πρώτη του συνάντηση και προσκάλεσε τους αναγνώστες που μας διαβάζουν για έναν Χαλαρό Καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μιλήσαμε γι’ αυτό εδώ στο σάιτ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το Πάσχα.

Όμως, πριν ξαναβρεθούμε στη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε πως δε θα αφήσουμε παραπονεμένη και την Αθήνα. Έτσι, ο [νέος, φανταστικός] θεσμός των Χαλαρών Καφέ κατεβαίνει στην πρωτεύουσα και σας περιμένουμε να βρεθούμε μαζί το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Booktalks [Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58 στο Παλαιό Φάληρο].

Τι είναι ένας Χαλαρός Καφές; Είναι μια δικιά μας εφεύρεση για να σας πούμε ουσιαστικά να μην περιμένετε φανφάρες και Σημαντικά Πράγματα. Θα πιούμε το καφεδάκι μας στον όμορφο χώρο του Booktalks, ανάμεσα σε βιβλία. Θα γνωρίσουμε πολλούς αναγνώστες. Θα συζητήσουμε για βιβλία αλλά όχι μόνο, θα συζητήσουμε για ό,τι μας κατεβεί. Θα ρωτήσουμε το So little sleeping and so much reading ό,τι θέλουμε. Θα ανταλλάξουμε Τυλιχτά Βιβλία, προαιρετικά, συμμετέχει όποιος θέλει. Θα είναι χαλαρά, σαν ένας καφές με φιλαράκια. Θα είναι σίγουρα ωραία, να ρθείτε.

Τι είναι η ανταλλαγή Τυλιχτών Βιβλίων; Λειτουργεί ως εξής: παίρνετε ένα βιβλίο σας, καινούριο ή παλιό δεν έχει σημασία αλλά θέλουμε να είναι *καλό* βιβλίο και επίσης να μην είναι τύπου από εφημερίδα, να είναι κάτι που να σας άρεσε, ένα νορμάλ βιβλίο τέλος πάντων. Το τυλίγετε με κόλλα περιτυλίγματος ή ό,τι άλλο θέλετε, ώστε να μη φαίνεται τι είναι. Το φέρνετε μαζί σας στον Χαλαρό Καφέ μας. Εμείς του κολλάμε πάνω ένα τυχαίο νουμεράκι. Όταν φτάσουν όλα τα βιβλία, περνάμε από μπροστά σας με ένα καλαθάκι με όλα τα τυχαία νουμεράκια που έχουν πάνω τα βιβλία και εσείς διαλέγετε ένα στην τύχη. Πηγαίνετε στα τυλιχτά βιβλία και παίρνετε αυτό που αντιστοιχεί στο νουμεράκι σας. Voila!

Πώς θα πάτε; Έξω από το σταθμό Φιξ του μετρό παίρνετε το λεωφορείο 126 και κατεβαίνετε στη στάση Αγγελίδου που είναι μια στάση μετά αυτήν των Πλειάδων. Περπατάτε ένα Πι καμιά εκατοπενηνταριά μέτρα.

Άρα, τι χρειάζεται να κάνετε για να ρθείτε στο Χαλαρό Καφέ της Αθήνας; Να μαζέψετε μπόλικη καλή βιβλιοφιλική διάθεση, να ρθείτε έτοιμοι για γνωριμίες, να είστε προετοιμασμένοι πως υπάρχει περίπτωση να είμαστε ψιλοστριμωγμένοι/ψιλοόρθιοι αν δε χωράμε και να θυμηθείτε να διαλέξετε βιβλίο και να το τυλίξετε, αν θέλετε.

Δηλώνετε συμμετοχή στο Facebook Event μας. Σας περιμένουμε στο Booktalks, τα λέμε εκεί!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.